Vraag en antwoord over werken bij Laurens

Heb je een vraag aan Laurens? Kijk eerst dan eerst hier of we het antwoord al voor je hebben.

Direct contact met onze recruiters? Mail naar recruitment@laurens.nl of bel naar 010 289 43 24.

 

1. Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt direct solliciteren op een vacature door op de "Direct solliciteren"-knop te klikken. Bekijk hier al onze vacatures. Of lees meer over onze sollicitatieprocedure.

2. Welke vacatures zijn er bij Laurens?

Laurens is continu op zoek naar goede mensen die de organisatie willen komen versterken. Op onze werkenbij-site vind je een actueel overzicht van onze vacatures. Is er een vacature bij die jou aanspreekt, solliciteer dan direct via de website. 

3. Er is op dit moment geen geschikte vacature voor mij, kan ik toch solliciteren?

Om je zo goed en snel mogelijk te helpen aan de juiste baan, vragen we je te reageren op een openstaande vacature. Bekijk hier alle mogelijkheden voor verzorgenden, verpleegkundigen, (para)medische zorg, leidinggevende en overige (ondersteunende) functies.

4. Wanneer ontvang ik bericht over mijn (open) sollicitatie?

Na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je van ons zo snel mogelijk een reactie. Hierin laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek, of je sollicitatie wordt aangehouden (o.v.v. de termijn waarbinnen nader bericht volgt) of dat we je onvoldoende geschikt achten voor de functie.

5. Welke arbeidsvoorwaarden biedt Laurens?

Laurens biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers. De arbeidsvoorwaarden voor Laurens zijn vastgelegd in de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lees meer over arbeidsvoorwaarden.

6. Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ja, heel graag zelfs. Laurens hecht grote waarde aan de inzet van vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar mensen die zich uit eigen beweging willen inzetten voor onze klanten. Wil je als vrijwilliger aan de slag bij Laurens? Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij Laurens.

7. Kan ik stagelopen bij Laurens?

Stageplaatsen hebben we wel, maar deze stemmen wij rechtstreeks af met de ROC's, zij plaatsen de deelnemers. Vraag dus bij je mentor of school naar de mogelijkheden.

8. Kan ik bij Laurens terecht voor tijdelijk werk of vakantiewerk?

Elk jaar zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die Laurens tijdelijk willen versterken. Heb je interesse? Houd dan vanaf april onze werkenbij-site in de gaten voor actuele vacatures.

9. Op welke locatie kom ik te werken bij Laurens?

Vaak staat in de vacature vermeld om welke locatie het gaat. Bij sommige functies ben je op meerdere locaties werkzaam. Voor andere functies geldt dat deze op één specifieke locatie worden uitgevoerd. Ook zijn er natuurlijk functies in de thuiszorg. Al onze locaties bevinden zich in de regio Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Lansingerland of Westvoorne.

10. Waar kan ik terecht met vragen over onderzoek bij Laurens?

Laurens hecht grote waarde aan onderzoek in de gezondheidszorg. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de secretaresse van de Wetenschappelijke Onderzoekscommissie, telefoonnummer 010-4798600. Lees hier meer over onderzoek.

11. Waar vind ik de contactgegevens van een Laurens locatie?

Laurens heeft zo'n 30 woonzorglocaties in regio Rotterdam en omstreken. Klik hier voor een overzicht van al onze locaties inclusief de contactgegevens.

×

Zoeken